Reprenem la secció dedicada als treballs d’investigació recuperant l’article dels arqueòlegs Anna M. Ronda i Femenia, Alicia Luján Navas i Vicent Sevilla i Garcia “Les excavacions d’A.J. Cavanilles en els Banys de la Reina de Calp: l’albada de la ciència arqueològica a Espanya” que explica com el treball i posterior publicació de l’abat sobre el jaciment van ser precursors del mètode científic en l’estudi de les restes arqueològiques a Espanya. El jaciment dels Banys de la Reina va se excavat, estudiat i difós pel botànic Antoni Josep Cavanilles l’any 1792.

L’article forma part del número 24 de la revista ‘Recerques del Museu d’Alcoi’, que es va editar el 2015.

El treball el podeu llegir en aquest pdf

Les excavacions de Cavanilles en el Banys de la Reina

Categories: Treballs

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies