Joaquim Bolufer Marqués, conegut afectuosament com a Ximo, ha anunciat la seua jubilació després de més de trenta anys de servei dedicat al capdavant del Museu Arqueològic i Etnogràfic Municipal “Soler Blasco” de Xàbia.

La seua trajectòria ha estat marcada per una profunda dedicació a la promoció del patrimoni historicoartístic de Xàbia, la comarca de la Marina Alta i de fora d’aquesta.

Des de l’Institut d’Estudis Comarcals de la Marina Alta (IECMA) volem expressar agraïment a Joaquim Bolufer per la seua constant col·laboració i suport. Sota la seua direcció, les portes del Museu i les seues infraestructures, com les sales d’exposicions i l’auditori, han estat sempre obertes per a les activitats proposades per l’IECMA.

Ximo ha estat un activista cultural incansable, implicant-se en nombroses iniciatives com la publicació d’articles científics a la revista Aguaits, l’organització de congressos, el muntatge d’exposicions, la realització de rutes guiades, la col·laboració en el llibre de la Història de la Marina Alta i la participació en audiovisuals de caràcter històric, entre altres.

Enhorabona, Ximo, per una carrera plena de realitzacions i compromís amb el patrimoni cultural. Et desitgem el millor en aquesta nova etapa de la vida.

Joaquim Bolufer fent una visita guiada pel terme de Xàbia.

Joaquim Bolufer en una conferència del VI Congrés d’Estudis de la Marina Alta (2017).

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies