El treball dels arqueòlegs Miguel Ángel Bel Martínez, Valentín Bonilla i Dídac Román analitza l’ocupació d’una zona de la Cova de les Cendres de Moraira en aquesta època del Paleolític superior on poden documentar xicotetes llars de pedra que s’ubicaven al voltant del foc i que han estat ocupades repetidament al llarg de diverses èpoques. Pedra, carbó i sendra. Estructures de combustió en bon estat de conservació que ens deixen entreveure de quina forma vivien aquells habitants en una època de fred extrem.

L’estudi es va publicar  a la revista del Museu Arqueològic d’Alcoi RECERQUES DEL MUSEU D’ALCOI, número 24 (2015).

L’article el podeu llegir-lo sencer en aquest pdf:

Bel Martínez, Miguel Ángel; Villaverde Bonilla, Valentín; Román Monroig, Dídac. ‘Aproximación al uso del espacio durante el Magdaleniense superior de la Cova de les Cendres (Teulada-Moraira).

Aproximación al uso del espacio durante el Magdaleniense superior de la Cova de les Cendres

Categories: Treballs

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies