El passat dia 20 de maig tingué lloc la presentació del núm. 31 de le la revista L’Aiguadolç que edita l’IECMA. L’acte es desenvolupà a la Seu Universitària d’Alacant, sota la presidència del Rector de la pròpia Universitat. D’esquerra a dreta, Antoni Prats, director de la publicació; Emili Rodríguez-Bernabeu, escriptor al qual es dedica el dossier d’aquest número; Ignaci Jiménez, Rector de la U. d’Alacant; Prof. Lluís Alpera, coordinador del dossier d’aquest número, i Enric Balaquer, Catedràtic de Literatura Catalana Contemporània de la mateixa Universitat.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies