El proper 18 d’abril tindrà lloc la presentació del llibre “Cremareu aquesta carta”, del nostre soci Tomàs Llopis, guanyador del XXXIV Premi de Novel·la Ciutat d’Alzira.

A la Biblioteca Municipal de Xàbia a les 19h. serà la presentació de l’obra guardonada amb el prestigiós premi literari. En aquesta novel·la, Llopis ens transporta a la intriga i els esdeveniments de la guerra de les Germanies a través de la vida de Joan Caro, sucrer compromès amb la causa agermanada.

Amb una perspectiva única, l’autor ens convida a descobrir aquest moment històric a través de la carta fictícia de Beatriu Ferrer, esposa de Caro, dirigida a una dama noble. A través d’aquesta correspondència, s’explica la vida i les contradiccions d’aquest personatge històric, així com la seua relació amb els ideals i els conflictes d’una època convulsa.

Us convidem a participar en aquest esdeveniment literari, on podreu conèixer de primera mà aquesta fascinant obra i la seva interpretació de les Germanies des d’una perspectiva inèdita.

Ens veiem!

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies