El proper 30 de maig de 2024 a les 19:30h., la Biblioteca Pública de Dénia, situada al carrer de Sant Josep, 6, acollirà una conversa i recital poètic a partir de “L’inventari clement de Gandia”, una obra inèdita de Vicent Andrés Estellés. Aquest esdeveniment es fa en el marc de la celebració del centenari del naixement del reconegut poeta valencià.

L’acte comptarà amb la participació dels poetes Josep Lluís Roig i Maria Josep Escrivà, que són també els responsables de l’edició del llibre. “L’inventari clement de Gandia” és el llibre guanyador del premi Ausiàs March de Gandia de l’any 1966, que ha estat publicat per Edicions 96.

Aquest recital representa una oportunitat única per als amants de la poesia de descobrir una obra inèdita d’Estellés i de gaudir de les interpretacions i comentaris de dos poetes contemporanis que han treballat de prop amb el text. Una cita imprescindible per commemorar els 100 anys del naixement de Vicent Andrés Estellés i per continuar difonent el seu llegat literari.

Ens veiem!

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies