El dilluns 27 tindrà lloc “LLEGIR M’AJUDA”, una trobada molt especial que començarà a les 17:00h. amb un berenar per a tots els assistents. A continuació, es donarà pas a la presentació de 2 publicacions, amb la presència destacada dels autors i membres de la Junta, Pepa Garcia i Pasqual Costa.

Durant l’esdeveniment, es presentaran dues de les darreres obres de la col·lecció Aloma: Aloma a la cova del Compte i Aloma visita una vil·la romana. Aquestes publicacions són una aposta per la divulgació històrica a través de la literatura infantil i juvenil, i estan pensades per fomentar la lectura i l’interès per la nostra història.

La jornada promet ser un espai de trobada i aprenentatge per a tots els amants de la lectura i de la història local.

Vos esperem a tots per gaudir d’una tarda cultural i enriquidora al Carrer Devots, 2 (Pedreguer).

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies