El proper dimecres 22 de maig, a les 19:30h, el Centre Social de Dénia acollirà la projecció del documental “Les tres morts de Teófilo del Valle”, amb la participació especial del seu director, Manuel de Juan, i de Luz Quiñonero, presidenta d’Acció Ciutadana contra la impunitat del franquisme.

El documental relata els esdeveniments ocorreguts el 24 de febrer de 1976, quan Teófilo del Valle va ser abatut a trets per un policia durant les mobilitzacions obreres a Elda. Del Valle va rebre sis tirs per l’esquena, en un acte que va impactar profundament a la societat.

El cas de Teófilo del Valle va estar marcat per la lluita per la veritat i la justícia. Malgrat les pressions del poder, un jutge va resistir i va mantenir les proves, contribuint a la lluita contra la impunitat del franquisme.

L’acte promet ser una oportunitat per a la reflexió i el debat sobre la memòria històrica. No dubtes a vindre!

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies