Durant el mes de juny, Dénia acollirà una variada mostra de teatre. El programa inclou les següents obres que, sens dubte, no hi pots faltar:

Dijous, 6 de juny: Teatre MonoArt porta a escena “Millors són dos”

La comèdia romàntica “Millors són dos” del grup Teatre MonoArt, vingut de Tel-Aviv (Israel) i dirigit per Tatyana Jazanovsky. L’obra, representada en castellà, narra la història d’un noi solter que experimenta un esdeveniment estrany que el deixa en xoc, fent-lo sentir totalment boig. La trobada amb una amiga li permetrà reconnectar amb si mateix.

Divendres, 7 de juny: Improbando presenta “Crash Pum Zas Ñam Guau!”

El grup Improbando (Eseoese) d’Orba portarà a escena la comèdia “Crash Pum Zas Ñam Guau!” en castellà, sota la direcció de Sonia Gonzáles López. Aquesta obra mostra una part molt íntima de les vides dels actors i actrius, basada en les històries reals de joves com ells.

Dissabte, 8 de juny: “Via Escènica” omple els carrers de teatre

A les 19:30h., a la porta d’entrada al castell, es representarà “Aoshima o el que mai no vam ser” per la companyia Teaser Films d’Alzira. A les 20.15 h, al carrer de l’Olivera, la companyia Lia Herbor d’Alboraya presentarà “La caseta”. Finalment, a les 21h., als baixos de l’ajuntament, la companyia Marxa Maxo d’Aldaia actuarà amb “L’última i anem”.

Dimecres, 12 de juny: “Dimecres de cendra” de Stres de Quatre

Aquesta tragicomèdia està dirigida per Javier Sahuquillo i interpretada pel grup Stres de Quatre d’Albalat dels Sorells (València). L’obra, que serà en castellà, segueix la història de Juan, qui, després de viure sota el silenci del seu pare, decideix viatjar a Espanya per trobar la seva veu a l’edat de 50 anys, iniciant una travessia màgica cap als secrets de la seua família.

Dijous, 13 de juny: Carabau Teatre representa “Casamiento forzoso”

El dijous, 13 de juny, Carabau Teatre de València presentarà la comèdia “Casamiento forzoso”, dirigida per Rafa Martín. Aquesta obra en castellà tracta la sempiterna història d’un ancià que es vol casar amb una jove sense estar segur de la seva fidelitat.

Divendres, 14 de juny: Ti-t-lla Teatre amb “Segismundo i companyia”

Ti-t-lla Teatre de Teulada presentarà la comèdia “Segismundo i companyia” en castellà, dirigida per Rosa Catalán. Una parella assisteix per equivocació a una obra de teatre i, després de demanar una peça més divertida, acaben improvisant una història de pirates, jugant així al teatre dins del teatre.

Dissabte, 15 de juny: “Mamá, Virgen María i un conill” de Manuel Puchades

El grup Manuel Puchades de València interpretarà la tragicomèdia “Mamá, Virgen María i un conill” en castellà, sota la direcció de Teresa Balló, Marina Vinyals i Sefa Bernet. L’obra ens parla de la vida d’Álvaro, un home que mai no ha entès res de la vida, des de la seva infantesa fins a la seva vellesa.

Diumenge, 16 de juny: La Mar Salà tanca la Mostra amb “Tot el que llueix”

Dirigida per Antonia Díaz i interpretada pel grup de Dénia La Mar Salà, l’obra escrita pel comediògraf valencià de principis del segle XX Paco Barchino, explica la història d’un pare que decideix endeutar-se per portar les seves filles i germana al mar. A la sessió de cloenda es lliuraran els premis de la present edició.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies