El nou llibre del nostre soci Just I. Sellés relata un viatge en caiac per la costa de la Marina durant l’hivern, amb deu jornades de navegació tranquil·la en un mar pla i desert, ideal per descobrir indrets remots i coves. A més d’explorar el paisatge agrest, també tracta esdeveniments històrics importants i reflexiona sobre la destrossa paisatgística de la zona, amb més de quatre-centes fotografies i il·lustracions que capturen la bellesa geològica, ecològica i botànica dels parcs naturals costaners.

La presentació tindrà lloc al Saló d’Actes Espai Veïnal de Pego a les 19:30h. i estarà acompanyada per un audiovisual.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies