Durant aquesta setmana tan especial dedicada a la literatura i les roses, els Poblets acolliran diversos esdeveniments culturals destacats. Entre ells, el 26 d’abril a les 19.30h, a la Sala Multiús, se celebrarà un recital poètic en commemoració del centenari del naixement de Vicent Andrés Estellés. L’acte serà organitzat per l’Associació Poetes per la Cultura i comptarà amb la participació de diversos artistes i amants de la poesia.

La presentació estarà a càrrec de la regidora de cultura del municipi, qui donarà la benvinguda a tots els assistents.

A més a més, el dimarts 30 d’abril, el nostre estimat soci i membre de la junta, Juli Capilla, presentarà el seu últim llibre titulat “Arrelats. Famílies valencianes amb història”. L’introducció a aquesta obra anirà a càrrec d’un altre soci i membre de la junta, Josep Ahuir, reconegut arqueòleg de la localitat. La presentació també comptarà amb la participació de la regidora de cultura.

Per acabar, el divendres 3 de maig, el nostre soci Tomàs Llopis presentarà el seu llibre “Cremareu aquesta carta”. Aquest últim esdeveniment promet ser una experiència enriquidora per als amants de la literatura.

No us perdeu aquesta oportunitat de gaudir de la cultura. T’esperem!

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies