¡Últims dies per gaudir de l’exposició “Diàlegs amb el Ferro II” de Víctor Candela!

Els amants de l’art tenen una oportunitat única que no poden deixar passar: l’exposició “Diàlegs amb el Ferro II” de Víctor Candela continua oberta fins al 7 de maig del 2024. Aquesta mostra extraordinària d’escultures és una invitació a submergir-se al món creatiu i emocionant del reconegut artista.

Candela ens convida a explorar diferents moments de la feina a través d’aquestes escultures captivadores. Des de la majestuositat de “El Quixot”, una representació que reflecteix el seu profund vincle amb el seu origen manxec, fins a l’emotivitat de “Reflex del Temps”, un rellotge trencat que revela efímerament el pas de la vida a través d’un fragment de mirall a el seu interior, cada obra, és una finestra a la complexitat de l’existència humana.

A més, el mar Mediterrani cobra vida en obres com “La Sirena”, “Navegant Solitari” i “Ona”, que reflecteixen l’estreta relació de l’artista amb el mar entre Pollença i Xàbia. El Cavallet de Mar i el Nautilus, amb les seues formes elegants i línies simètriques, ens transporten a un món de misteri i serenitat.

Totes aquestes obres, encara que sembla contradictori, emergeixen d’un diàleg íntim amb el ferro, un material que, malgrat la seua aparença dura i implacable, es revela noble i dúctil sota les mans hàbils de Candela.

Aprofita l’oportunitat de submergir-te en aquesta experiència única abans que l’exposició tanque les portes el proper 7 de maig! Vine i deixa’t inspirar per la creativitat i el mestratge de Víctor Candela a la Torre dels Ducs de Medinacelli (Carrer Abadia, 2, El Verger).

Ens veiem!

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies