El passat 27 d’abril va tindre lloc la 37ª Trobada d’Escoles en Valencià de la Marina, on part de l’equip de l’IECMA va gaudir i participar en les jornades per fomentar la nostra cultura.

Aquest esdeveniment va reunir les comunitats educatives de diverses localitats, incloent Pego, Tormos, Alacant, Gata de Gorgos, Alcalí, Llíber, Benialí, Beniarbeig, Benidoleig, Benimelí, Sagra, Ràfol, Sanet, Benissa, Benitatxell, Calp, Castell de Castells, Dénia, el Verger, Parcent, Els Poblets, la Vall de Laguar, Moraira, Ondara, València, Xàbia, Xaló i Pedreguer.

La programació va estar plena d’activitats diverses que van entretenir i enriquir a tots els assistents. A la Casa de Cultura, les exposicions com «Carnestoltes», «Museu de l’Arròs» i «Aus de la Marina» captivaren sens dubte l’interès del públic.

A més, la música i el folclore també van tindre un lloc destacat en aquesta trobada, amb la participació de Dani Miquel i les escoles de la Marina, la cercavila amb la presència de centres educatius i grups d’animació, la batucada, la Clandestina, el Grup de danses El Portixol de Xàbia i la banda de música de Pego.

Una vegada finalitzada la jornada, concloem un fet important: les Trobades ens demostren que continuen ser un punt de trobada vital per a les comunitats educatives valencianes, fomentant la cultura i l’intercanvi entre les diferents localitats de la Marina.

Us deixem a continuació algunes imatges del nostre dia allí.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies