Vos presentem el I Concurs d’Oratòria de la Marina Alta: Un espai per debatre i aprendre.

La Marina Alta acull amb entusiasme el primer Concurs d’Oratòria, una iniciativa destinada als estudiants de secundària per fomentar la seua participació en debats públics i promoure la seua formació integral.

Aquest concurs, que s’ha presentat als centres educatius de la comarca, té com a objectiu principal crear un espai de discussió i reflexió sobre temes d’actualitat i interès social. Els equips participants hauran de defensar o refutar posicions amb arguments sòlids i creatius, sempre integrant una visió local i comarcal en les seues intervencions i tenint en compte el tema de la competició: Cal continuar potenciant un model econòmic basat en el turisme?

Es valoraran diverses capacitats essencials per a l’oratòria i el debat, com el treball en equip, la coherència i solidesa dels arguments presentats, la fluïdesa en la intervenció, l’habilitat per escoltar i interactuar amb els altres equips, i l’adequació lingüística.

Aquesta competició no només servirà per millorar les habilitats comunicatives dels estudiants, sinó que també contribuirà a desenvolupar el seu pensament crític i la seva capacitat d’anàlisi davant de qüestions d’importància social.

El Concurs d’Oratòria de la Marina Alta és una oportunitat única per als joves de la comarca per expressar les seves opinions, créixer personalment i connectar amb la comunitat a través del diàleg i la paraula. Estem emocionats d’acompanyar els participants en aquest viatge d’aprenentatge i descoberta.

L’event tindrà lloc el 23 i 24 d’abril de 10h. a 14h. a la Casa de la Cultura de la Vila d’Ondara. 

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies