TIEMPO ETERNO. N&S Companyia de dansa espanyola i flamenc.

El temps passa i tot ho arrasa, però a la vegada tot roman, queda l’essència i així com en la vida, també en la Dansa. La vellesa, la puresa, les coses d’abans i les de sempre conviuen amb el que és nou, en un món amb contínua transformació. I com va ser, sempre serà, la dansa en el temps etern.

Direcció artística i coreogràfica: Teresa Neira i Mª Angeles Santamaría.

Per a tots els públics. Dissabte 27 d’abril de 2024 a les 20h. al Teatre Auditori de Dénia.

Entrades: https://www.notikumi.com/2024/4/27/tiempo-eterno-danza

Ens veiem!

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies