El divendres 23 de febrer de 2024 tens un acte al que, sens dubte, no hi pots faltar.

La presentació de ‘Camigrants’ de José Figueres tindrà lloc a la Casa de Cultura de Pego (C/ Sant Domènec, 5).

En ella intervindran a més a més de l’autor, el gran poeta de la sàtira valenciana Salvador Bolufer i la nostra sòcia i escriptora Elvira Cambrils, una referent de les nostres lletres i que alguns dels seus escrits han inspirat els relats de ‘Camigrants’.

Més avant aniràn als pobles d’Otos i Ròtova i també als instituts l’Arabí d’Alfàs del Pi i l’IES La Nucia, a més de la Universitat d’Alacant.

Vos esperem!

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies