El proper 24 de febrer de 2024 a les 17:30h. tindrà lloc l’obra de teatre “Dorotea i el món dels llibres”a la Casa de Cultura de Xàbia.

Sinopsis: Dorotea es muda de casa i la seua mare li ha demanat que guarde en caixes totes les coses de la seua habitació per preparar-se per a la mudança. La seua mare també li demana que separe aquests llibres que mai no ha llegit per desfer-se’n. Però el que Dorotea no sap és que aquests llibres no li ho posaran gens fàcil quan intente ficar-los a la caixa.

Vos esperem!

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies