El passat 22 de febrer, va tindre lloc l’acte d’homenatge i nomenament a Roser Cabrera.

El nomenament subratlla el reconeixement a la seua dedicació, rigor investigatiu i passió, que han deixat una empremta inesborrable en els alumnes i en la comunitat acadèmica i cultural de la Marina Alta.

Aquest honor se suma a una llista de personalitats i institucions il·lustres reconegudes anteriorment per l’institut, reafirmant el compromís amb l’exaltació de les figures que contribueixen a l’enriquiment cultural i acadèmic de la comarca.

Us deixem a continuació les imatges de l’acte:

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies