Arriba la quarta edició de “Mediterráneos”, una mostra col·lectiva organitzada pels Magazinos i la Fundació Baleària.

En aquesta ocasió, l’exposició compta amb la participació de 8 artistes de diferents territoris vinculats a Dénia i la comarca. Ells i elles són: Anton Gudzykevych, Carmen Almécija, Elena Martí, Jaume López Molina, Javier Pastor, Maria Sauzet, Salvador Mollà i Santiago Esteban Glez.

Cada artista presenta una selecció d’obres per mostrar el seu univers creatiu particular, així com la seva manera d’expressar la vida i les emocions a través de l’art. La diversitat de les obres exposades converteix cada racó de la sala en un llenç on convergeixen una àmplia gamma d’enfocaments artístics.

No dubteu en acudir i gaudir d’un recorregut divers i eclèctic a través de les seves propostes artístiques del 12 de gener al 4 de febrer de 2024 a la sala “El Taller Túria”, en Els Magazinos (C/ Pont, 19, Dénia).

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies