De l’autor Juan Ramón Moscad Fumadó, el divendres 15 de setembre presenta el seu llibre Ferrum uns stähl”.

Tindrà lloc a La Casa de la Cultura de Dénia a les 20:00h.

—-

Vos deixem a continuació la sinopsi:

Hi ha una mena de maledicció al voltant de la fórmula metal·lúrgica que busquen tant Flavio Agrippos com Karl Wolfang. En tots dos casos, el mar resulta un element clau per impedir que aquesta fórmula arribi a port i sigui posada a prova. La natura és sàvia i ho impedeix per algun motiu? L’autor desplega nombroses habilitats a l’hora de narrar les històries compreses aquí, capaces de mantenir tota l’atenció de l’amable lector fins al final. Basada en peripècies viscudes davant de l’illa i cala del Portitxol, a Xàbia, es diria que és la mateixa illa un personatge més d’aquesta història; testimoni fidel durant milers d’anys d’infinitat d’esdeveniments que han afectat els seus pobladors.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies