El pròxim dissabte 19 d’agost a les 20:00h. tindrà lloc a la Vil·la Romana de l’Almadrava un homenatge a un dels millors poetes contemporanis valencians, Vicent Andrés Estellés.

Aquest acte és una de les bones oportunitats d’escoltar la poesia de Vicent Andrés Estellés gràcies a l’espectacle en què el músic i compositor Borja Penalba i l’actor Francesc Anyó recreen l’imaginari vital del poeta.

Un espectacle que ha crescut amb el temps i que ha incorporat cançons, com algunes de Lluís Llach o de Maria del Mar Bonet, intercalades dins les altres cançons.

La entrada serà lliure.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies