ART AL VENT és la mostra a l’aire lliure de creació tèxtil més important d’Espanya, així mateix és la mostra més internacional que se celebra a la Comunitat Valenciana. La tradició popular de penjar cobrellits a les balconades al pas d’una processó, ha estat, fins fa poques dècades, molt arrelada a la nostra comarca de la Marina Alta. Excepcionalment, aquesta antiga tradició s’ha mantingut molt viva al municipi de Gata de Gorgos.

Aquest any estarà des del 11 d’agost fins el 3 de setembre amb varietat d’activitats culturals com tallers, projeccions de pel·lícules, rutes i actuacions d’orquestres.

Et deixem a continuació la programació d’Art al Vent, l’exposició d’art tèxtil a l’exterior. No dubtes en anar!

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies