L’exposició pictòrica “Mediterránean” explora la riquesa i la diversitat del Mediterrani a través d’una mirada artística.

En aquesta mostra es presenten obres que capturen l’essència i la dualitat del meravellós entorn del Mediterrani, així com l’impacte que genera la vida humana en aquest. La línia de cal representa la lluminositat, la serenitat i la bellesa, mentre que la línia d’arena representa la força, la textura i l’intensitat de les platges i les costes mediterrànies.

L’exposició busca transmetre el dualisme del Mediterràni, mostrant tant el seu aspecte de serenitat y relaxant com el seu poder i el dinamisme. Les pintures conviden a l’espectador a submergir-se en un viatge visual que revela la màgia i la complexitat d’aquest meravellós ecosistema, capturant l’essència de la regió mitjançant pinzellades d’art.

L’exposició estarà disponible fins el 25 de juny a la Sala “El Taller Turia”, Els Magazinos (Carrer Pont, 19, Dénia) amb entrada gratuita. L’horari és de dimarts a divendres de 18:00h. a 21:00h. i dissabte i diumenge de 12:00h. a 14:00h. i de 18:00h. a 21:00h.

A més, si vols saber més sobre l’artista i les seues obres, aquesta és la seua página web: https://artmonicatorres.wixsite.com/website

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies