“Carrara” es contextualitza en un paper de seda que pot semblar una làmina de marbre o en una pinzellada blanca sobre cartó blanc.

Fins el diumenge 2 de juliol estarà oberta al públic, amb les obres de Pilar Blat i Pasqual Gomes. Es troba a la Torre dels Ducs de Medinaceli (Carrer Abadia, 2, El Verger), de dimarts a divendres de 17:00h. a 20:00h.

Aquesta exposició s’inspira en la imatge de la pedrera del marbre, en les formes que provoquen els treballs d’extracció del material i en les textures que es produeixen. Prenent com a model, l’arquitectura i els elements ornamentals fets amb marbre, a la mateixa ciutat de Carrara. Una exposició conjunta de dos artistes amics, que es plantegen el repte d’expressar la duresa i la pesadesa del marbre a partir de l’experimentació amb materials fràgils i lleugers.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies