La darrera novel·la de Noguera i Mengual, editada per Edicions del Sud, està ambientada a la nostra estimada comarca i transcorre entre els anys 1921 i 1939. En la novel·la podràs trobar referències a l’elaboració de la pansa, però també tracta un drama humà de primer ordre: el dels evacuats del Madrid assetjat, on totes aquelles persones que vivien allí fugien de l’horror i van trobar ací la seguretat i protecció que tant buscaven i necessitaven.

És així pel que es mostrarà també la generosa hospitalitat dels nostres avantpassats, per tal de donar l’oportú rigor històric.

No dubtes en vindre a veure aquesta meravellosa presentació el divendres 14 d’abril al saló d’actes de l’Ajuntament de Xaló i de gaudir la lectura d’aquest llibre. T’esperem!

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies