L’estudi de l’anomenada “Auditoria de seguretat amb perspectiva de gènere a la Vila de Pedreguer” està realitzada per Virginia Real Gayá i Cristina Dueñas Díaz-Tendero, especialitzades en Accessibilitat per a la Smart City i membres de l’empresa Accesscity, plataforma dedicada a fomentar la creació de ciutats inclusives que tinguen en compte la diversitat de persones que hi viuen.

Els resultats del procés d’investigació (realitzat al llarg del 2022) seràn presentades per les autores el divendres 14 d’abril a les 19:30h. a la Casa de Cultura.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies