El proper 19-N celebrem que són ja 35 edicions de l’Aplec de la Marina on la reivindicació històrica i nacional sempre han estat presents, aquest aniversari a més, coincideix amb la 5a edició d’una nova etapa de l’Aplec que es consolida incorporant valors actuals com l’enfortiment del teixit social de la comarca i la promoció de la música i l’art en la nostra llengua.
Per això aquesta edició serà especial. Preneu nota i no es perdeu ninguna de les activitats programades.

El 19-N tornarem al Castell de Dénia, a homenatjar a qui va lluitar contra les tropes borbòniques defensant Dénia, la resta de pobles de la Marina i el nostre país. Per això ascendirem de nou al Castell de Dénia de la mà dels Miquelets. 

Com són 5 edicions en que ens hem esforçat en teixir comarca, enguany anirem més lluny i l’objectiu serà teixir entre comarques. Per primera vegada, els parlaments del Castell els protagonitzaran representants d’altres Aplecs del nostre País Valencià, que compartiran les seues experiències amb totes nosaltres.

Per últim es celebrarà la Festa de l’Aplec al CSA La Mistelera – La Xara -, on tindrà lloc el tradicional dinar popular, activitats per a les xiquetes i xiquets i actuacions musicals en la nostra llengua durant la vesprada i la nit.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies