El pròxim dijous 17 de novembre a las 19,30 a la Biblioteca de Dénia, la investigadora de la Universitat de València, Teresa Peláez ens parlarà sobre:
“Esclavitud y cautiverio en el Mediterráneo de Cervantes”   
El motiu és la incorporació de Dénia a la xarxa de Ciutats Cervantines.
Com sabeu , Cervantes va patir 5 anys de captiveri a l’Alger i Dénia fou el port d’arribada del seu alliberament. El temps dels esclaus, el robatori de persones, el pagament i l’alliberació, seran tractats. Un tema humanitari que ens transporta a uns temps difícils.
 
Categories: Agenda

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies