El 18 de novembre a les 20 hores a les Cases del Batle la Biblioteca Pública Bernat Capó de Benissa continua amb el seu cicle de presentacions Llibres a la Tardor amb una publicació centrada en la història del feminisme a la Marina Alta.

El llibre recopila l’activitat desenvolupada per la Xarxa de Dones de la Marina Alta en els últims 25 anys, i estarà presentat per la Presidenta de la Xarxa, al costat de Rosa Gálvez, activista feminista i social de Benissa i Rosa Sala, de l’equip de redacció i composició del llibre.

Categories: Agenda

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies