DIUMENGE, 09 D’OCTUBRE A PEDREGUER: 26a edició el Festival Internacional d’Orgue (Concerts de la tardor). Enguany s’ha preparat un repertori divers, fidel a l’esperit del festival i a l’instrument que n’és l’ànima: el magnífic orgue Grenzing. Polifonia i Jazz: Discantus anirà a càrrec del cor Lluís Vich Vocalis. Al llarg d’aquesta actuació, amb Josep Vicent Giner a l’orgue i Perico Sambeat al saxo, s’interpretaran obres d’autors del renaixement juntament amb peces de Ginés Pérez i motets del Misteri d’Elx. 
16 d’octubre: Música amb llum, es podrà gaudir de Natalia Ursataia al violí, de Vitalii Karpov a la viola i de Sivlia Castillo a l’orgue. Al llarg del programa es podran escoltar obres de Bach, Vivaldi, Piazzolla, Suki i Ginasterra. 
23 d’octubre: L’encant de les Muses. Hannah Schlubeck a la flauta de pa i Ignace Michiels a l’orgue oferiran peces de Bach Pergolesi, Mozart, Guilmant i Rutter.
Finalment, el 30 d’octubre els encarregats de tancar el Festival seran els membres del Cor de la Rectoria amb la mezzosoprano Carla Mayer i la direcció de Jaume Morell. Durant la Música sacra per al S. XXI es podrà gaudir d’obres com el Sabat Mater de Karl Jenkins. Serà cada diumenge a les 17:30 hores l’església de la Santa Creu.  
Categories: Agenda

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies