DISSABTE, 15 D’OCTUBRE A ORBA: Donarà inici la 3a Setmana del Fang d’Orba, tota una programació d’activitats que se celebraran al municipi al voltant del fang i la terrisseria. La inauguració de la setmana vindrà marcada per un espectacle de música tradicional i fang protagonitzat pel Grup de Danses Portitxol de Xàbia i obrirà el camí de la Setmana a activitats ben diverses: concursos, rutes teatralitzades, tallers infantils i jocs tradicionals amb ús de fang, Escape Room al Museu del Fang d’Orba, cinefòrum amb projecció de documentals sobre la ceràmica en altres indrets, visites guiades, inauguració del nou obrador terrisser d’Orba amb un taller de fang, activitats amb els centres educatius del municipi i el Mercat del Fang d’Orba, que clausurarà la setmana amb un llistat creixent de paradetes de ceramistes d’Orba i d’altres indrets valencians, tallers, demostracions, gastronomia i música. Serà fins el 23 d’octubre. 
Categories: Agenda

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies