DIJOUS, 06 A ONDARA: Taula rodona “Les escriptores de la Marina Alta”: Donatge a Carme Miquel. Acte moderat pel nostre soci Jovi Lozano-Seser que comptarà amb la presència de les també escriptores i sòcies de l’IECMA Roser Cabrera González (La Xara), Pepa Guardiola (Xàbia), Lídia Santacreu Ferrà (Benissa) i Elvira Cambrils (Pego).
L’acte, a les 20 hores a la Casa de Cultura d’Ondara, s’emmarca dins del festival de cultura popular Arrels. 
Us passem també el programa d’Arrels

Programa:

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies