Us passem a continuació el llistat de comunicacions sobre l’arqueologia de Dénia i la Marina Alta al congrés d’arqueologia fenicia i púnica d’Eivissa, els dies 17 i 18 d’octubre.

Dilluns dia 17 d’octubre

– 11.40-11.50. Josep A. Gisbert Santonja, Carlos Gómez-Bellard | Javier Jiménez Ávila. “L’Aiguadolç, Dénia. El hallazgo en el mar de un hacha fenestrada. En torno al topos y a la realidad de la presencia de bronces fenicios orientales”.

– 11.50-12.00. Josep A. Gisbert Santonja. “Arqueologia subaquàtica a la costa de Dénia. Empremtes de comerç de l’àmbit fenici i púnic”.

– 13.30-13.40. Antoni Josep Vergel Dos Santos. “Primeres produccions a torn autòctones a partirde la influència fenícia: el cas de la ceràmica comuna en l’Alt de Benimaquia (Dénia)”.

19.30-19.40. Rubén Vidal Bertomeu, David Arazola Soler, Felip Poquet Domènech, Neus Anton Espí, José Luis Martínez Boix, Pascual Perdiguero Asensi, Patricia Rosell Garrido, Feliciana Sala Sellés. “Una talaia marítima de la Segona Guerra Púnica al cap d’Or de Moraira (Teulada)”.

Dimarts 18 d’octubre

– 9.40-9.50. Antoni Josep Vergel Dos Santos. “L’Alt de Benimaquia (Dénia) i la influència fenícia en la comarca de la Marina Alta (s. VII-VI aC)”.

Per primera vegada, el Congrés Internacional d’Estudis Fenicis i Púnics serà retransmès en directe en línia. Els enllaços per a connectar-se a les sessions es penjaran al web del congrés www.xciefpeivissa22.com, i estaran oberts a tothom.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies