Els pròxims dies 27,28 i 29 d’octubre tindran lloc a Dénia les Jornades “Festival d’Humanitats”, organitzades per la Generalitat Valenciana, Ajuntament de Dénia i altres institucions. L’IECMA també participa com a col·laboradora.

És  una oportunitat per a conèixer l’estat de la qüestió dels molts àmbits del saber del món actual i les perspectives de futur. Cal matricular-se a l’enllaç que més avall indiquem. Els socis/ sòcies i acompanyants de l’IECMA no han de pagar res. Quan ompliu el formulari de matrícula, en l’apartat “empresa/ centre d’estudis” cal posar “IECMA”.

Teniu en compte que a cada hora hi ha activitats diferents a llocs diferents, no podeu matricular-vos a la mateixa hora a dos activitats de llocs diferents.

Per a qualsevol aclariment podeu dirigir-vos a “arxiu@ayto-denia.es” o al telèfon 966420940, en hores d’oficina de dies laborables.

Aquí teniu l’enllaç:

Del 27 al 29 d’octubre, “Dénia Festival de les Humanitats “

 Ja us hi podeu apuntar!

link

Consulteu el programa ja al web i no us perdeu aquesta oportunitat: els savis del segle XXI reflexionaran a Dénia sobre les inquietuds de l’ésser humà al món actual i sobre els canvis que esdevindran en el futur proper.

Us adjuntem també el programa d’activitats que podeu vore també al web abans indicat.

PROGRAMA DENIA FESTIVAL DE LES HUMANITATS

https://deniafestivaldeleshumanitats.org

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies