El divendres 21 d’octubre les Cases del Batle de Benissa acull la presentació del poemari de Juanjo Castelló Martínez ‘L’àtic’. A les 20 hores al carrer Puríssima, 38-40. Benissa). Acompanyaran a l’autor Anabel Berenguer (professora, psicòloga i música-terapeuta), Carla Gómez (piano), Julia Roca (violoncel) i María José Clemente (flauta travessera).
Castelló Martínez va nàixer a Muro el 1952. Llicenciat en Filologia Hispànica (UAB) i en General Management per l’IESE (Universitat de Navarra) ha desenvolupat una trajectòria professional de llarg abast en diferents àmbits. Com a docent, en Correus i Telègrafs, i dins de de la banca com a director. També ha publicat diversos poemaris.
Categories: Agenda

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies