DIMARTS, 18 DE SETEMBRE A XÀBIA: BOGANT ALS PEUS DEL CAP. La Reserva dels Fons Marins del Cap de Sant Antoni,  presenta una biodiversitat poc coneguda que només descobrirem endinsant-nos en la mar. Visita guiada amb caiac a la Cala del Pope i a la microreserva de flora de l’Illot de la Mona. Coneixerem de prop la bellesa d’aquesta zona, però també els perills i les amenaces a què s’enfronta. Començarà a les 09.00 h a l’Avda del Mediterrani, 02  Més informació i inscripcions Xàbia activa- (+34) 639 26 23 23 / 96 579 45 62  
Categories: Agenda

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies