DIUMENGE, 25 DE SETEMBRE A PEGO: II Visita a la casa del Calapatar i poblat Iber de la Muntanyeta Verda a càrrec de Salvador Ferrer, que ens ho contarà de la forma més apassionada que heu sentit mai. Els nostres avantpassats ibers feien unes magnífiques muralles per defensar el seu poblat de La muntanyeta Verda. No podeu quedar-vos sense conèixer-les. Els comtes que governaven Pego al segle XVI també feien cases fortificades al costat del riu Calapatar per gaudir de la bona caça i pesca que allí hi havia i encara hi ha. Caldrà inscriure’s a atzailapego@gmail.com abans del dia 23.
Categories: Agenda

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies