DIUMENGE, 25 DE SETEMBRE A PEDREGUER: El nostre soci i novel·lista Tomàs Llopis, el guitarrista Miquel Pérez i la clarinetista Maria Jesús Moreno tornen a unir els seus talents a l’Espai Cultura. 
Amb l’acompanyament musical de Miquel Pérez i de Maria Jesús, i amb la veu de Tomàs, que llegirà els versos, se celebrarà un recital poètic de la coneguda obra de Vicent Andrés Estellés L’Hotel París. És una crònica sòrdida, escrita en vint-i-dos poemes d’intensitat creixent, de la vida urbana de la postguerra centrada en un hotel pobre i brut on van les prostitutes, els viatjants de comerç, els amants per hores i tot un seguit de personatges amb el denominador comú d’haver viscut en “el pecat, el fracàs, totes aquelles coses”, “car el pecat —diu el poeta adreçant-se a Françoise, probablement una amant— ajunta com no ajunta la sang.”
El recital constarà de la lectura íntegra del llibre i permetrà a l’espectador entrar en aquell ambient altament poetitzat per Estellés i arribar, com en un orgasme líric a l’eclosió final, un poema inoblidable i ben representatiu de la potència estellesiana. L’acte tindrà lloc a les 12 del migdia. 
Categories: Agenda

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies