La Junta del Casal Cultural Jaume I Pedreguer Acció Cultural del País Valencià ha concedit per unanimitat atorgar el XVII Premi Casal Jaume I Pedreguer a Carles Mulet Grimalt. 
Amic i activista del Casal, l’associació li atorga el guardó per la seua llarga trajectòria envers la defensa i divulgació de la nostra llengua, tant en la seua carrera de professor com en els diversos treballs realitzats d’investigació, assaig, crítica i estudi literari.
La gala de lliurament es celebrarà el dissabte 1 d’octubre a les 20 hores.  L’acte estarà acomiadat per l’espectacle “De mà en mà” amb Borja Penalba i Francesc Anyó.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies