DIMECRES, 21 DE SETEMBRE A PEDREGUER: LA CREMA DE PEDREGUER (1705). Conferència “La guerra de Successió al Marquesat de Dénia”, a càrrec de la nostra presidenta Rosa Seser Pérez, arxivera municipal de Dénia. Serà a la Casa Municipal de Cultura a les 19 h.
També dissabte, 24 de setembre: Acte commemoratiu de la crema de Pedreguer en la guerra de Successió. A les 18.30 h cercavila, amb els Miquelets del Regne de València. Hi col·laboren el Grup de Danses Pedreguer, Coet i Corda, Centre Excursionista Pedreguer i Associació Cultural els Pòrxens. A les 20.30 h: Sopar de germanor a la plaça de l’Amistat. Inscripcions a la Casa Municipal de Cultura, 20 € Fins al 16 de setembre. I per acabar Concert amb Xavier de Bétera, obert a tot el públic, també a les 22 h a la plaça de l’Amistat.  
Categories: Actualitat Iecma

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies