L’IECMA ha estat present aquest cap de setmana en la II edició de la Vall dels Llibres, a Simat de la Valldigna, amb un estand on donàvem a conèixer les nostres últimes novetats editorials, a més d’una selecció de diverses publicacions del nostre fons editorial.
Hem tingut la satisfacció d’assistir a la presentació del llibre “Guia de camp de les aus del Parc Natural de la Marjal de Pego-Oliva”, del qual és coautor el nostre soci Joan Sala. Per una altra banda el també soci Antoni Prats presentà el seu llibre “Vora l’Esfinx” i Tomàs Llopis, igualment soci de l’IECMA, donà a conèixer la seua última novel·la “Indòmit”. A tots ells la nostra enhorabona per aquestes noves publicacions i els desitgem molts èxits.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies