L’IECMA després de més d’un any de silenci al Facebook enceta la temporada amb la creació d’una nova pàgina que substitueix el seu antic perfil a la Xarxa Social. Esperem que en breu tots els socis i amics de la cultura us aneu afegint per compartir les nostres novetats, publicacions i agenda.  
A més també hem creat un grup de l’IECMA a la Xarxa Social per compartir continguts i continuem amb el nostre perfil de Twitter.
Us convidem a compartir-ho les nostre notícies, agenda i activitats.
Categories: Anuncis

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies