DIMECRES, 14 DE SETEMBRE A GANDIA: Per a tancar aquest any jubilar dedicat a Sant Francesc de Borja, el Palau Ducal dels Borja, organitza un 2n cicle de conferències dedicat a aquest polièdric personatge. 5 conferències durant els mesos de setembre i octubre al saló de Corones de Palau Ducal a les 20 hores.
El dimecres 14 de setembre serà: Francesc de Borja i els seus germans: els Borja de Gandia a càrrec de JOSEP PIERA, poeta i escriptor. Fill Predilecte de Gandia el 2010. I l’any passat Distinció de la Generalitat Valenciana. 
Dimecres, 21 de setembre: Francesc de Borja: música del duc, música per al sant per FERRAN ESCRIVÀ LLORCA, doctor en Música per la UPV amb la tesi Erudito, Pietas et Honor: Joan de Borja i la Música del seu temps (1533-1606). 
Dimecres, 05 d’octubre:  Francisco de Borja en tiempos recios per HENAR PIZARRO LLORENTE, professora d’Història a la Universitat Pontificia Comillas. 
Dimecres, 19 d’octubre:  Francisco de Borja y el mundo femenino per Javier Burrieza Sánchez, doctor en Història per la Universitat de Valladolid. 
VISITES CULTURALS: “L’ESPIRITUALITAT DE SANT FRANCESC DE BORJA”. També s’emetran en línia a través del canal de YouTube del Palau Ducal dels Borja. Més info.   Programa.  Cartell.
Categories: Agenda

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies