El divendres 16 de setembre a les 19.30 h. tindrà lloc a la Seu Universitària de la Marina a Benissa la conferència “Introducció a la Història del Correu a la Comarca de la Marina”, a càrrec del president de la Federació Valenciana de Societats Filatèliques (FASFILCOVA), José Ivars Ivars.

L’acte l’organitza l’Agrupació Filatèlica-Numismàtica de Benissa amb la col·laboració de la Seu Universitària de la Marina.

CONFERÈNCIA: “INTRODUCCIÓ A LA HISTÒRIA DEL CORREU A LA COMARCADE LA MARINA”

Categories: Agenda

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies