Naix “La Vall dels Llibres”, la I Fira d’editorials independents i de proximitat de la Valldigna, que tindrà lloc a l’emblemàtic Monestir de Santa Maria de la Valldigna. L’objectiu és la promoció de la lectura en valencià de llibres publicats per editorials independents i per institucions públiques. Hi ha prevista la participació de vint-i-cinc editorials. Publicacions del CEIC Alfons el Vell de Gandia, l’Alfons el Magnànim de València i també les d’aquest Institut. Participaran escriptors i intel·lectuals socis de l’IECMA, com ara Joan Borja, Maria Josep Escrivà, Vicent Cremades, Manel Rodríguez-Castelló, Antoni Prats, Rafa Gomar, Núria Sendra, i Juli Capilla.
Quaranta-cinc activitats es duran a terme simultàniament en tres escenaris: presentacions de llibres, converses entre autors/es, xerrades, taules redones, concerts, contacontes, tallers infantils, activitats per al jovent, un espectacle de dansa, entre altres. Hi haurà un recital de música i rapsòdia a cura de Tomàs de los Santos i l’actuació infantil “Contes disparatats”, del grup Disparatario. També  l’exposició “Vacuna’t amb la lectura”  A més a més, del lliurament d’un premi. 
 DISSABTE 25: Destaquem la presentació a l’escenari L’Almàssera, a les 11 h de La Transició a la democràcia a Gandia (1973-1983). Els moviments socials a la Safor, del nostre soci Vicent Cremades.
I a les 13 h Presentació de Les Panses de la Safor, a càrrec del nostre també soci Carlos Fuster.
A la vesprada, 18 h: Lectura de fragments de la novel·la del nostre soci Rafa Gomar Dissabte, jazz, amb la també sòcia i editora, Múria Sendra d’Edicions del Bullent. 
DIUMENGE 26: A l’escenari L’Almàssera la presentació del nostre llibre Kodur, el gegant de Segària, d’Antoni Prats i Gràcia i les il·lustracions de Pepa Úbeda. A càrrec del nostre membre de la junta i arqueòleg, Josep Ahuir.
A la Plaça central, 12 h: Presentació de les segones edicions de Serena Barca de la nostra sòcia Maria Josep Escrivà.
I a les 17 h: Presentació del número 50 de la nostra revista de literatura L’Aiguadolç. Per part del seu director i membre de la junta Antoni Prats i el nostre soci i col·laborador Juli Capilla.
En acabar, a les 17.30 h la presentació dels Premis Altea de Literatura i Investigació. Amb el nostre soci Joan Borja, editor.
A continuació a les 18 h Conversa entre el nostre soci Manel Rodríguez-Castelló i Jordi botella, a propòsit dels llibres Farem un pensament i Metralla. 
Categories: Agenda

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies