El proper 1 d’octubre a les 19,30 h. es presenta a la Casa de Cultura de Dénia el llibre “L’emigració valenciana als Estats Units i el Canadà: el somni americà contra el caciquisme i la fil·loxera”. 
L’acte comptarà amb la presència de l’autor, el periodista Juli Esteve, i també amb la de la presidenta de l’IECMA, Rosa Seser. A més, es projectarà un audiovisual. 
Val a dir que la publicació recull bona part de la investigació realitzada pel periodista i documentalista Juli Esteve al llarg de nou anys. Al voltant d’uns 15.000 valencians van fugir de la misèria i van emigrar entre 1906 i 1920 al Canadà i el Estats Units a la recerca d’una vida millor. Molts d’ells van nàixer a la Marina Alta.
Per a reservar el lloc envieu un correu a arxiu@ayto-denia.es o al tel: 96 642 09 40 (de 8 a 15 h.) 
Categories: Agenda

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies