La Fundació Família Costa i Costa, amb seu a Pedreguer, convoca la primera edició del “Premi al Millor Treball Acadèmic Fundació Família Costa i Costa” del municipi de Pedreguer i de la Marina Alta, amb l’objectiu de promoure i estimular la recerca  i el coneixement del poble i de la comarca en el camp de les Humanitats, les Ciències Socials, les Ciències Naturals i les Ciències de la Salut. La Fundació vol premiar el millor Treball de Fi de Grau (TFG) o Treball de Fi de Màster (TFM), realitzats al llarg dels cursos acadèmics 2018/2019, 2019/2020 o 2020/2021. La Fundació atorgarà un únic premi de 500 €. Les  Bases del premi es poden consultar a la pàgina web de la Fundació: fundaciofamiliacostaicosta.cat. El termini de presentació finalitzarà el 15 de setembre.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies