La 18  edició d’Art al Vent arriba al carrer La Bassa del 13 d’agost al 5 de setembre. Es tracta d’una important manifestació d’art tèxtil a l’exterior  que s’ha convertit en una de les senyes d’identitat de Gata de Gorgos.  

Enguany seran 59 obres de 14 països les que s’exposaran al carrer La Bassa de Gata a partir del 14 d’agost. Les obres han arribat de llocs com Espanya, Italia, Argentina, Brasil, Polònia, Mèxic, Regne Unit, USA, Xile, Alemanya, Egipte, Polònia, Suècia, Holanda

L’edició 2021 serà especial ja que contindrà una exposició monogràfica a l’artista local i membre de l’Escola Municipal de Plàstica Experimental A. Vives, Pepa Caselles. A més de la seua peça d’enguany, 6 de les seues obres que han participat en aquests 18 anys tornaran a penjar-se dels balcons del carrer de la Duquessa d’Almodóvar. 

Com en anys anteriors, es realitzarà l’edició del catàleg amb les obres exposades i també amb l’exposició homenatge a Pepa Caselles.

La programació complementària s’ha adaptat a les circumstàncies,  aplicant les mesures de seguretat,  i es realitzarà cinema, presentacions i actuacions musicals de la colla El Montgó, el grup de danses La Llata, el grup Connecta, la Rondalla de l’Escola de Música,  i la Banda Juvenil de Gata.

Tota la informació de la convocatòria així com el catàleg, programació i notícies i novetats es poden trobar a la web www.artalvent.com

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies