La regidora de Cultura del Poble Nou de Benitatxell ha organitzat un any més la Nit de les Bruixes, una activitat que permet a la vegada donar a conéixer el jaciment de la Cova de les Bruixes i reivindicar el paper d’aquestes dones i el seu llegat de saviesa popular. En aquesta ocasió es representarà l’obra ‘La plata de Gaianes’, amb l’actuació del cantautor Anselmo Martí i el grup de teatre ‘El celler de Cocentaina’.

Les inscripcions per a l’actuació del proper 26 d’agost es poden realitzar a través del correu reservacultura@elpoblenoudebenitatxell.com o presencialment a l’Oficina de Turisme en horari de dimarts a dissabte, de 10.00 a 15:00h. Hi haurà un aforament màxim de 40 persones. La trobada tindrà lloc a les 19:00h i serà obligat portar mascareta i respectar la distància mínima de seguretat.

El jaciment de la Cova de les Bruixes engloba totes les cultures que han passat pel municipi, des dels ibers fins als primers pobladors cristians, destacant la presència andalusina. Sota una sèrie de abancalaments han aparegut estructures arqueològiques que correspondrien a una alqueria andalusina denominada ‘Alabiar’, documentada en 1277.

Categories: Agenda

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies