El dolçainer de la Marina Alta, Josep Alemany i Ortolà, ha aconseguit el segon premi en la categoria de Música per a formació de Gran Colla del I Concurs de Composició “Joan Blasco” de la Federació Valenciana de Dolçainers i Tabaleters (FVDiT) amb la peça ‘dos esbossos per a dolçaina i percussió. I. Loli la ballaora. II. Alça’.  El primer premi en aquesta modalitat va quedar desert.
En la modalitat Obres de repertori per a parella de dolçaina i tabalet el primer premi també va quedar desert. El segon lloc el va aconseguir Óscar Calatayud Gómez amb ‘quatre jocs populars valencians”. 
El jurat de la FVDiT va deliberar el passat 23 d’agost els guardons per les diferents categories del concurs de composició i va otorgar també una ‘Menció d’Honor’ en la categoria Música per a formació de Gran Colla a l’obra ‘el cant de l’absent’ d’Oscar Calatayud.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies